Paranormaal TV-Radio       

The Ghosthunter heeft zijn Live reportages vrij gegeven aan Paranormaal TV-Radio. Opnames zijn gemaakt op de dag en in de nacht. Het er plaatse bekijken wat er aan de hand is op diverse locaties. Een oplossing zoeken en handelen. Spannende momenten in de nacht Vindt je het leuk dit radio programma? Laat het de redactie weten! Stuur een mail en heb je een advies mag je het zeggen! E-mail versturen  
  The Ghosthunter .nl    
Radio     Radio
De Redactie:                                                    E-mail versturen Vindt je het een leuk onderwerp dit radio station? Help ons mee wat vindt je hoe wil je dat de toekomst er uit ziet? Er zijn meer dan 1200 onderwerpen. Stuur een e-mail aan de redactie dan kunnen we een prof. radio station bouwen voor jullie.
Radio een hobby van je ? Doe dan mee ! We zoeken nog Radiomakers die Paranormaal TV - Radio Het gezicht willen geven als een paranormaal radio station. We hebben zoveel materiaal gekregen en zijn hier heel blij mee maar het moet voor uitzending geschikt gemaakt worden.      E-mail versturen Afstand is geen bezwaar ! Allemaal online studio werk.
Paranormaal TV-Radio
    Mee doen neem contact op!!   Radio programma makers,  Audio montage,
© Copyright-Auteursrechten by Paranormaal.tv/radio exclusief, bescherming in de metatags.
Meedoen ? Bekijk deze pagina van de Redactie   KLIK HIER
Radio
Radio
The Ghosthunter ook op de Radio
Radio
Radio in Engels
Radio in Engels
Leuk de Radio ?  Like ons of volg ons.
Radio
Wil je een bepaald onderwerp van The Ghosthunter terug luisteren op de Radio ? Stuur een mail en de redactie gaat het bekijken of het kan !
Als het goed gaat komen er plm. 1200 radio onderwerpen Like ons of volg ons
Later !
Paranormaal TV Nog veel meer Radio !
Radio
Met dank aan The Ghosthunter voor het ter beschikking stellen van zijn materiaal! Alle exclusieve rechten © The Ghosthunter-Paranormaal.tv - Radio