PARANORMAAL TELEVISIE

Ook een huisdier dat paranormaal is? Laat even weten en de filmcrew komt langs.

Honden en katten kunnen paranormaal zijn. Ze zien dingen maar kunnen ook een entiteit waar nemen.

Heb je iets paranormaal meegemaakt?

Deel het met anderen.

Ook dat is Paranormaal TV

Entiteit op Foto !

  • Dit is 1 van de mooiste foto’s van The Ghosthunter
  • Er staat een entiteit op de trap.
    Het heeft lang geduurd eer de superkans kwam om hem vast te leggen maar geduld is beloond.
  • Mensen die er woonden hebben meerdere keren die schaduw zien lopen .
Foto The Ghosthunter ©

Glaasje Draaien en Table Tilting

Charlie Charlie.

© Copyright-Auteursrechten bij Paranormaal Televisie. All rights reserved

Alle waarschuwingen ten spijt ze blijven het doen. Het is spannend en daarom leuk maar  er is meer aan de hand. Je roept het aan en dan kan het komen. Maar dan zit je gelijk met een groot probleem
Want je kan wel zeggen donder op maar dan krijg je het antwoord “Je hebt me geroepen” .
Of Oh als er een Medium bij is kan het wel. Néé ook niet. Heeft zij de capaciteiten om die negatieve weg te halen ? Daar komt veel meer voor kijken.
Ik weet dat er een TV uitzending was waarbij Joost als Exorcist bij was gehaald en het is bij ons bekend dat die héél sterk is er zo’n 8 negatieve entiteiten er uit moest halen.
Dus stel je nou als kind voor dat je daar mee in aanraking komt dan heb je echt een probleem want of hij blijft er of gaat met jou mee naar huis en dan krijgt iedereen er last van. Dus NIET doen!

Bij Table Tilting gaat de tafel bewegen heb ik gezien tijdens de opnames met een Exorcist en daar werd ik zelfs bang van.

Hoe kunnen mensen zeggen dat het niet gevaarlijk is. Het wordt op scholen gedaan bij kinderen van 5 jaar! Zo iets die je niet.  Het is hier uitgeprobeerd en binnen 15 minuten stond er een entiteit in de kamer. Wij waren blij dat Joost Exorcist er bij was want die haalde het steeds weg maar het bleef zodra we weer opnieuw begonnen komen. Ook hier doe het niet blijf er af.

The Ghosthunter heeft hier een korte film documentaire van gemaakt met ook een moeder en een klein kind van 5 jaar nou dit ging me door merg en been heen
Film staat op Paranormaal TV onder Charlie Charlie.

                                                                                   

Paranormaal TV . Nog maar een beetje paranormaal ? Hier kan je je verder ontwikkelen! Want niemand hier vindt het of jou vreemd.! Home Home De redactie van Paranormaal TV is druk bezig de website compleet te vernieuwen en een eigen gezicht te geven. Dus het wordt steeds uitgebreid met nieuwe onderwerpen. Een idee ? Laat het ons maar even weten. Nog maar weer een waarschuwing doe het niet begin er niet aan het kan rampzalig aflopen!