PARANORMAAL TELEVISIE

Fotografie en meerKasteel van Mesen in Lede België : Foto The Ghosthunter ©

Fotografie is leuk om te doen.

Maar Paranormale fotografie is nog veel leuker.
Er kunnen heel veel dingen maar ook informatie op komen.
Geduld maar vooral met je gevoel fotograferen, dat is belangrijk! Ben je paranormaal gevoelig dan is dat mooi meegenomen want dan voel je meer als een ander.

Zwart-wit foto’s:

Weet je dat zwart-wit foto’s meer informatie bevatten dan kleur. Paragnosten en Mediums halen er wel 3x zoveel informatie uit. Ook zijn er politie zaken mee opgelost en niet met kleur.

Sony infrarood foto camera's doen het goed. Maar wel veel foto’s maken wil je iets te voorschijn zien komen.
Maar legt wel een entiteit vast in beeld.

Full Spectrum is een goede foto camera om dingen in beeld te krijgen. Is ook vaak gelukt en heeft meerdere kleuren als rood , blauw en zwart-wit.

Korte golf licht heeft ook een speciaal effect in de opnames!
Maar ook in de filmopname's !

Infrarood licht is er in rood en groen met verrassende resultaten.

© Paranormaal TV Home Home Onze nieuwe Mobiele website voor je Smartphone. Paranormaal.tv/mobi en zet hem bij je Favorieten. Alles bij de hand voor onderweg.  Met dank aan onze sponsor die dit  mogelijk heeft gemaakt voor ons. TGH Film. Paranormaal Televisie


Het vastleggen van paranormale waarnemingen en activiteiten is een heel bijzonder en apart onderwerp.
Het is niet iedereen gegeven dit soort momenten vast te leggen op foto en of film.
De bekendste op dit gebied is The Ghosthunter. Het mooiste bewijs heeft hij geleverd met de opnames buiten in de tuin van het Spookhuis Sas van Gent. In bijzijn van een Journalist voelde hij ogen in zijn rug, draait zich razendsnel om en druk af.
Onder het toeziend oog van de journalist liet hij op dat moment de foto zien en deze gaf een enorm groot krachtveld aan.  Zij was verbaasd!
Maar het bewijs was geleverd. The Ghosthunter had het laten zien !

The Ghosthunter Fotografie © Copyright Paranormaal TV  Bescherming in metatags! Exclusieve rechten 2017 The Best from The Ghosthunter !!! 2017 Bisschoppen in Beeld met warmte camera !! © The Ghosthunter © The Ghosthunter © The Ghosthunter © The Ghosthunter Hier liggen 4 Bisschoppen (Keurvorsten begraven En dit was de plek van de opnames! De Dom van Trier in Duitsland anno 300 AD en gebouwd op Romeinse tempel plaats. Eén van de mooiste opnames van The Ghosthunter begin 2017. Een warmte camera geeft het geheim weer ! Foto 1 Foto 2 Een van de mooiste opnames van The Ghosthunter begin 2017 in de Dom van Trier. Zij zaten nog geen 10 meter van elkaar af in de Crypte. Een mooier bewijs kan je niet hebben!  De redactie vindt dit onderwerp van wereldklasse ! Prachtig ! Respect !! TOPPER