PARANORMAAL TELEVISIE

FILMS VAN PARANORMAAL TV

Ook films met waargebeurde verhalen.
© Copyright

Fotografie is een heel bekend onderwerp en ook een onmisbaar onderwerp.
Kleurenfoto’s  leggen de moment opnames vast en dan kunnen er Orbs op staan. Maar zijn dit allemaal Orbs? Néé.Simpel uitgelegd het volgende:
Is de luchtvochtigheid te hoog dan krijg je heel makkelijk Orbs te zien wat geen Orbs zijn.  Strand weer zomers en een beetje wind in de avond veel Orbs of je wordt aangevallen in grote getale zijn ze er. Maar helaas voor jou dit zijn geen Orbs !
Een Orb moet je paranormaal kunnen voelen, zij stralen een energie uit das 1 en dat is gelijk het geen waar het omdraaid.
Voel je niks is het geen Orb!
Maar wat dacht je van de camera’s de ene is nog gevoeliger als de ander. Pak eens en goeie Canon of Nikon dan zie je ze niet! Heb je er wel een op staan dan is het gelijk een goeie ! Ik kan nog wel uren doorgaan maar dit zijn de hoofdlijnen die getest zijn door Paranormaal TV en The Ghosthunter

Je kan ons ook terug vinden op YouTube  Paranormaal TV

© Copyright-Auteursrechten bij Paranormaal Televisie. All rights reserved

Wat is en doet Paranormaal TV ? door paranormaalTV
Paranormaal Televisie op
Naar YouTube Paranormaal.tv/mobi Onze mobiele website voor op de smartphone Alles bij de hand Zet hem in de favorieten Nieuwe film website van Paranormaal TV, bekijk hem !
The Ghosthunter op
Willem Biemans Overleden 2015 Films Interviews Home Home

Paranormaal TV redactie

We gaan ons meer op de films richten bij paranormaal TV.
Uiteraard zullen de nieuwe onderwerpen ook gewoon blijven komen  maar de nieuwe film website van Paranormaal TV heeft veel meer leuke mogelijkheden gekregen.
Alle nieuwe films staan er al direct op.
En door de uitbreiding van Paranormaal TV op Dailymotion is dit een hele verbetering.
Maar wij van de redactie zijn benieuwd naar jouw reactie, dus is er iets wat je echt leuk zou vinden geef dit even door aan ons.
Zodat we paranormaal TV nog sterker kunnen maken dan voorheen. Doen hoor !

En toch nog even vermelden dat we onze sponsors willen bedanken om ons hier in te steunen. TGH Film, DVD Shop, The Ghosthunter en onze particulieren sponsors.
Iedereen bedankt namen de redactie van Paranormaal TV.


Onze Films Paranormaal Televisie. Wij hebben een nieuw filmkanaal op YouTube.  Kijk maar gauw veel films en wil je op de hoogte blijven, neem een abonnement!

Wil je op de hoogte blijven van
paranormaal TV ?

Neem dan een nieuwsbrief.

Op de contact pagina

Films te zien bij Paranormaal TV Paranormaal Televisie Movies. Wij zoeken nog vrijwilligers in ons eigen Team. Meld je aan ! Paranormaal TV, 24 uur per dag, 7 dagen per week !