PARANORMAAL TELEVISIE

Er zijn verschillende methodes om EVP geluiden vast te leggen.

Electronic Voice Phenomenon


E.V.P. Electronic Voice Phenomenon Maar via deze website kan je heel veel horen maar ook zien! Wereldwijd unieke beelden over entiteiten in beeld en E.V.P. Electronic Voice Phenomenon  geluiden.  Naar de website: Standaard  Prof MP3 opname apparaten. Eén van de meest gebruikte opname apparaten. Veel rommel wordt er aan geboden van uit de USA maar dat werkt niet of nauwelijks. Kost alleen maar geld en je hebt er niks aan!

De Laserthermometer.  


Dit is een goed ding om mee te werken.
Een entiteit kan koud en of warm aanvoelen maar dat geeft de temeratuur aan. Want als het overdag 18 graden is dan kan het niet - 2 aangeven dan is er wat. Je moet wel paranormaal zijn om dat ze ook hel snel weg kunnen zijn.

Nee ik vindt dit een toppertje mogen ze alles houden.Home Home

Veel voorkomend is de K2 Meter.

Maar niet feilloos! Reageert ook op sms signalen en andere grondfrequenties.

Ook hier je moet paranormaal gevoelig zijn wil je hier goed mee om kunnen gaan.


Laser gritpen

Wordt ook vaak gebruikt.

Maar weinig resultaten!Eigenlijk zijn er wel veel hulpmiddelen en dagelijks worden er weer nieuwe dingen gemaakt of ontdekt. Maar werkt het allemaal? Nee!

De beste werkwijze is dat er iemand bij is die paranormaal is die kan voelen en waarnemen wat er is of zelfs wat er gaat gebeuren. Deze zijn beter als alle meters bij elkaar! Mensen willen graag de meters zien maar als het niet naar behoren functioneert heeft het geen zin .

 

Heb jij iets gehoord of zelf getest en wat heel goed functioneert laat dit ons even weten dan kunnen wij hier extra aandacht aan schenken. Namens de redactie bedankt al vast.