PARANORMAAL TELEVISIE

 

© Copyright-Auteursrechten bij Paranormaal Televisie. All rights reserved Diverse onderwerpen..  Wist je dat? Van de redactie Home Home Home


Huis reinigingen.

Je komt het steeds vaker tegen, huis reinigingen. Gekscherend wordt er wel gezegd ja hoor de stofzuigers staan klaar.
Entiteiten weghalen is wel een gespecialiseerd onderwerp in de paranormale wereld. En dan de prijzen die ze vragen! A-sociaal hoog en belachelijk en dan gebeurd er zelfs nog helemaal niks. Dat kan niet de bedoeling zijn.
Waar Paranormaal TV heel goede ervaringen mee heeft en veel positief over heeft gehoord is Exorcistonline.eu

Kinderen met gitzwarte ogen:

Wij zagen enkele onderwerpen op internet die niet kloppen over kinderen met zwarte ogen. Dit wordt dan gebracht als een soort Horror film. Dit is niet juist Er zijn kinderen met zwarte ogen maar dat heeft een heel andere betekenis en uitleg! Ze kijken niet altijd met de zwarte ogen maar de ogen kunnen ineens pik zwart worden en dan is het even schrikken voor diegene die het zien gebeuren.
Een klein voorbeeld hoe het kan ontstaan en is waargebeurd!
Een vrouw kon  niet zwanger worden en via een duister ritueel die enkele dagen duurde werd zij wel zwanger.
9 Maanden later was daar een dochter voor haar en toen de oogjes open gingen was daar de git zwarte ogen van de kleine meid. Door het ritueel is er een duivelskind gekomen.
Dat was heel erg schrikken en dat wil je niet mee maken. En daarom een uitleg met een soort van horror filmpje er bij past niet!

Witte en zwarte paragnosten.

Het is aan de buitenkant niet te zien maar er zijn even veel witte als zwarte paragnosten en Mediums.
De Paranormale wereld is wel leuk maar kan ook heel gevaarlijk zijn..
Er zijn vele soorten van occulte paranormale wegen die totaal niet kloppen besef dat ook eens en kijk goed in de rondte voor je de eerste de beste  gaat contacteren. U kunt Paranormaal TV op de hoogte stellen als er dingen zijn die niet kloppen. Wij gaan hier aandacht aan schenken .

Paragnosten en Mediums

De meeste vragen van mensen aan paragnosten en mediums zijn over de toekomst ! Heel gevaarlijk! Want vragen over de toekomst horen niet en gaan niet.
Een goed medium zal daar geen antwoord opgeven want dat mogen ze niet. Er zijn paranormale wetten en daar moeten ze zich aan houden.
Wist je dat hierdoor als de toekomst voorspelt gaat worden dat daar de meeste mislukkingen in zitten. Medium is een vrij beroep maar zijn het mediums?
Hebben zij de capaciteiten. Zegt hij of zij dat je links af moet gaan in je leven en hij/zij heeft het fout want het was wel rechts af kan dit ver gaande gevolgen hebben en alles uitdraaien op een totale mislukking of erger !

Kaartleggen

Tijdens het kaartleggen worden de kaarten geschud dit mag zo niet!
Kaarten horen gedraaid te worden onder en bovenkant moeten ook gedraaid kunnen worden voor een goede uitlezing van het kaartenleggen.
Als je goed nadenkt is dit een logische en redelijke verklaring ook. Dit komt van één van de beste kaartleggers!

Glaasje Draaien

Spannend leuk, Ohw denk je dat?  Maar als er een medium bij is kan het wel. Nee hoor. Want als het uit de hand loopt en de kamer vol stroomt met negatieve entiteiten van een bepaald zwaar kaliber dan staat een medium ook dat zij niks kan ondernemen en dan zijn de rapen gaar.
Dus gewoon heel verstandig zijn en hier nooit aan beginnen. Glaasje Draaien, Charlie, Charlie en Table Tilting  dat zijn dingen waar je echt moet wegblijven. Er zijn doden gevallen! Echt kijk maar een op YouTube naar de filmpjes.

Foto lezen, kleur of zwart wit?

Aan de hand van een foto informatie verzamelen over een persoon of locatie. Wist je dat de zwart-wit foto’s op een locatie de meeste informatie bevat.
Veel meer als op een kleurenfoto. Voor een persoon kan een kleuren foto ook goed werken maar op locatie is de zwart-wit foto het beste.
The Ghosthunter heeft in het verleden politiezaken opgelost met zijn fotografie en er konden zomaar een 30 tal extra aanwijzingen op staan die ook de politie kon zien. Dat heeft in die tijd heel veel teweeg gebracht toen hij binnen stapte en een zwart wit foto neerlegde met de woorden hier is uw verdachte.

Heb je zelf een ervaring die hier tussen past laat het even weten via de email en stuur hem naar de redactie van Paranormaal TV

Binnenkort exclusief interview met Joost-Exorcist

Binnenkort bij Paranormaal Televisie een exclusief interview over de werkwijze van Joost Exorcist. Al 35 jaar is hij bezig hiermee en heeft velen geholpen. Dat daar spectaculaire dingen tussen zitten kan je horen op Paranormaal TV in een speciaal ontworpen soort van Radio programma.
Hij is de eerste die het interview gaat geven. Tot Binnenkort!

De zweeftypen van de Mediums en type’s die zeggen dat ze paranormaal zijn.

Je hoort het regelmatig in de paranormale wereld en wat wij noemen de zweeftype’s.
Paranornormaal is een ontwikkeling die je bij je geboorte hebt gekregen en dit op een bepaalde leeftijd gaat uitvoeren.
Maar de haat en Nijd is nergens groter als in de paranormale wereld. In het buitenland gaat het veel gemoedelijker er aan toe dan hier in Nederland en België. Waarom ? Iedereen roept hoe goed ze zijn. Maar klopt dit ? Tijdens een studie en onderzoek is gebleken dat 98% helemaal niet paranormaal is!
En dit is een schrikbarende toekomst. Mensen vertrouwen en als het niet goed gaat nou jammer dan maar de paragnost en medium die zie je en hoor je niet meer en soms mensen achterlatend in een bizarre situatie.

Ingezonden mededeling !  Verhaal is door de redactie gecontroleerd !

Na jarenlang aan urban exploration doen, het verkennen en fotograferen van verlaten gebouwen, kwam ik op een dag op een locatie waar ik iets onverklaarbaars heb meegemaakt. Samen met een  vriend  stond ik voor een mysterie. Wat was deze kracht die deuren deed dicht gaan, ons aanstaarde en zulk angstig gevoel gaf? Op de koop toe ben ik daar nog verwond geraakt door deze agressieve geest. Mijn vriend was ook lastig gevallen en kon op een bepaald moment niet meer verder stappen. Alsof iets of iemand hem tegen hield. Eindelijk buiten uit deze locatie hebben we nog uren nagepraat over wat ons was overkomen. We begrepen het niet. Nog nooit zo iets meegemaakt. Ik dacht dat ik gek was geworden en het me misschien gewoon allemaal had ingebeeld. Toch had ik hier een duidelijk zichtbare verwonding aan over gehouden. 

Ik ben met psychologen gaan praten om van deze angst verlost te geraken die me bleef achtervolgen. Niet 1 van die psychologen had er een verklaring voor.

Dan maar naar een bekende psychiater gegaan. De gesprekken met de psychologen deden me nog harder twijfelen aan mezelf.

Die psychiater luisterde heel aandachtig naar mij. Hij vertelde me, als je alle teksten en geschriften leest die door de eeuwen heen zijn geschreven zie je steeds hetzelfde terug komen. Allen spreken ze over een kracht die niet zichtbaar is met het blote oog. Dit geeft wel degelijk aan dat er zo iets is als een als een boven natuurlijke kracht. Anders zou je niet steeds dezelfde trend zien terug komen in die teksten en geschriften. 

Ik was blij dat er eindelijk een deskundige psychiater was die me toch niet voor gek verklaarde en me gelijk gaf dat ik wel degelijk in contact was gekomen met een boven natuurlijke kracht. Dat het een geest was, een overleden ziel die ik toen  ben tegen gekomen op locatie.

Tot op deze dag begrijp ik nog steeds niet wie of wat dit dan was en waarom die dit ons aandeed? Wel weet ik nu dat ik niet gek ben verklaard door die psychiater en dat geeft me rust. Zowel mij als mijn vriend die er toen bij was. Beiden zijn we opgelucht dat er een verklaring is voor die enorm vreemde en angstaanjagende ervaring.


Top opnames van The Ghosthunter in de Dom van Trier  (Spectaculair !!!!!)

De eerste dagen van 2017 maakte The Ghosthunter deze reportage in de Dom van Trier.
In de Crypte van de Dom zei die het al, hier zit wat! En 5 tellen later maakte hij met een warmte camera en prachtige opname van 2 bisschoppen die in beeld kwamen. Maar nog leuker het gaf ook de temperatuur aan zodat je kon zien wie positief en wie negatief is.
Een prachtige, wereldwijd unieke opname van onze Ghosthunter.

 We hopen op nog veel meer van deze unieke opnames De Redactie van Paranormaal TV         Klik Hier     


Home Ghost Ship Vreemdelingen legioen. © 2016 Paranormal Activity Met dank aan The Ghosthunter